woensdag 7 december 2011

pakjesavond en op naar kerst

Pakjesavond is geweest. Wat kun je als grote mensen toch lol hebben over niets. Wij doen het dobbelsteenspel. En dit jaar deden we dat tijdens het gourmetten. Dan is het niet handig om te gaan rennen., dus met enige aanpassing van de regels bleven we gewoon op onze plek zitten. De pret is er niet minder om.
Kost geen klap en we hadden een leuke avond.

              
En nu? Op naar kerst. Natuurlijk zijn wij quilters en knutselaars al lang bezig met kerst. Dat begint bijna al na de zomervakantie. Overdreven? Nee hoor. In je hoofd gaan dan al allerlei dingen voorbij.
En de meneer op de foto? Dat is ons fotomodel, Bas. Thera ( klik voor meer mooie foto's op de naam) , de fotograaf in de familie heeft een mooie kerstfolder gemaakt en Bas was de pineut. Carolien stond met de snoepjes klaar. Nou...daar doet Bas alles voor, voor eten.
Ik ga vandaag eens ruimen in huis. Na 2 dagen werken en verjaardag en sint vieren is dat wel nodig. Oja, en de kerstquilts verder labelen voor de kerstmarkt van vrijdag.

fijne dag, Marleen

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige foto van Bas. Kan zo op een kerstkaartje.
    Groetjes Mascha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Owww... wat een schatje die Bas!!! Echt een fotomodel hoor!
    En dobbelen is gezellig hè, wij doen het meestal met kerst, iedereen wordt al fanatieker, en waarom??? Om spulletjes van niks, hahaha!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...