zondag 4 december 2011

van een bosje uit Drenthe, een krans en een kabeltrui

Mooi hè. Kwam helemaal uit Drenthe. In z'n eentje. Knap van zo'n bos. Nou ja hij was wel even bij de verkeerde deur uitgestapt. Maar het kwam goed. En nu staat hij bij mij in een mooie vaas te pronken.
En dit dan! Een hele leuke krans van......boterhamzakjes! Met een toefje vrolijke, in stukjes geknipte tafelkleed ertussen. Verzin het. Maar leuk. Vriendin Elly weet nog niet of dit nou hobby of therapie is. Want ze maakt er nog meer voor de kerstmarkt waar ik al eerder over bericht heb.( 9 december, van 15.00 uur tot 21.00 uur, op het kerplein van de Brugkerk in Nieuwerbrug)

klein detail.
              
En zo is de verjaadag weer om. We gaan op naar de Sint.  Wij doen het dobbelsteenspel en ondertussen eten we lekket gourmet. Geen grote kadoos maar 2 kadootjes die niet meer mogen kosten dan € 5,00. Het mag zelfs een overdingetje zijn uit je eigen kast. Het gaat bij grote mensen tenslotte om de lol.
Dus vandaag de kadootjes inpakken, maar ik wil ook nog een stukje breien.
              
Vorige week zondag ben ik zover gekomen. Zou leuk zijn als ik er vandaag weer zo'n stukje aankrijg.

fijne dag, Marleen

1 opmerking:

  1. Nog gefeliciteerd!!! En als ik jouw breisel zie, dan begint het toch echt weer te kriebelen hoor!
    Hier morgen lekker sinterklaas, heb er al helemaal zin in! En ondanks dat we geen gelovigen meer hebben, wilden ze toch allemaal nog pakjesavond vieren, nou, daar zegt moeders geen nee tegen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...