maandag 4 april 2011

steeds mooier

 Afgelopen zaterdag heeft Addo echt heel hard gewerkt op de tuin. Er is gefreesd. Een buuman van ons is hovenier en hij was zo vriendelijk de frees mee te brengen en aan ons uit te lenen. Maar dat is wel zo'n heel groot, sterk geval. Spierpijn 's avonds. Maar het werk is klaar en meteen ziet het er een stuk netter uit. 
                 
Soms zie je op de foto's een stukje van een schuurtje. Dit is de binnenkant, met een verhaal Die kist, die open staat, is groot. Die is eerst op z'n plek gezet en daarna is het schuurtje eromheen gebouwd. Daarbij sloeg Addo bij het poeren slaan, het topje van zijn vinger tot moes. Op zaterdag, terwijl er zondags weer orgel gespeeld moest worden. Dat ging niet, maar hij ging toch. De verpleegster in het ziekenhuis schudde haar hoofd, bij zoveel eigenwijzigheid, en heeft de vinger heeeeel dik ingepakt. Het hielp niet, Addo ging toch.
 Van dat schuurtje hebben we wel veel plezier. Alle spullen kunnen erin en als het een beetje regent kunnen we erin schuilen. Meer hebben we daar niet nodig.
                

En dan die rabarber, mooi hè. Die dikke lichtgroene knop is inderdaad een knop. Eigenlijk moet dat eruit voor een betere kwaliteit rabarber, zegt men. Maar het oog wil ook wat. En de bloemen zijn zo prachtig. Die laten wij gewoon zitten. Er blijft genoeg rabarber over om op te eten.
                     
En zondag ben ik nog even gaan kijken of de pruimenboom al bloeit. Nog net niet, maar zoals te zien is op de foto, het komt eraan!

fijne avond, Marleen

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je Liebster Blog Award :)

    Zie mijn blog voor meer informatie hihi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...