zondag 27 februari 2011

stempelen

Soms zie ik op bepaalde blogs dat mensen aan het stempelen zijn geweest en dan van die leuke harten enzo maken. Dus ik vond dat ik dat ook maar eens moest gaan proberen. Dan kijk je op internet  maar de prijzen van die stempelkussens zijn niet leuk meer. En dan heb je nog maar 1 kleur.
                 
Naar de hobbywinkel getogen. De mevrouw die mij hielp zei meteen: niet doen. Een lapje foam, daar gewoon acryl- of textielverf op, stempeltje erdoor en feesten maar. Lapje foam  € 0,70, kijk dat zijn prijzen.En een flesje verf is ook niet zo duur.
                
Bij de XENOS kun je je helemaal te buiten gaan want daar hebben ze kleine acrylverftubetjes in een setje voor nog geen 3 euro. En een mooi rollertje ook voor nog geen 3 euro, met 3 verschillende printjes.
                
Daar hebben ze ook bandjes en kantjes en kraaltjes.Dan kun je tenminste iets uitproberen. Als het uiteindelijk toch niet leuk is, is er geen man overboord.
                
Resten stof opgezocht en een beetje geklungeld. Nu ligt het bij de naaimachine, voor de volgende ronde. Het resultaat wordt binnenkort verwacht. Wordt vervolgd..........

fijne dag, Marleen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...