vrijdag 2 november 2012

grachtenpanden, schaatsen en kerstperikelen

 
 Aan de Amsterdamse grachten. Daar wilde ik de schaatsers hun rondjes laten schaatsen. Maar het beviel niet. Lange afstand moet je in de polder doen. Daarom gaan de grachtenpanden die voor de schaatsquilt waren bedoeld een eigen leven leiden. Alle deeltjes zijn geknipt. Kwestie van onder de naaimachien, zoals wel meer projecten. Maar...
 
 
 ....dat betekent dat de schaatsquilt toch al een soort van bijna af is. En binnenkort is het kerstmarkt en dan mogen weer een aantal quilts in de kerkzaal hangen. Ja.....zo in de winter is een schaatsquilt wel leuk natuurlijk.
 
 
 Vandaag allemaal vierkantjes gesneden en daar een leuk randje uit gefabriceerd. Ook wel een beetje ijzig blauw.
 
 
Er staat ook nog een hele doos met kerststofjes die het net niet meer zijn. Maar weggooien doen we niets natuurlijk. Er stond een leuk patroontje in de laatste patronenpost van Wendy Vosters. Dus dit stapeltje ongeregeld ligt nu op keurige stapeltjes repen. Te wachten tot ze ook onder de naaimachine mogen. Ach, 't wordt toch slecht weer. Lekker binnen aan de freubel.
 
Oja, en we zijn met de voorbereidingen bezig voor de al eerder genoemde kerstmarkt. Vrijdag 14 december op het kerkplein van de Brugkerk in Nieuwerbrug, van 15.00- 21.00 uur. Welkom.
Ik ben er ook.

fijne avond, Marleen

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...