zondag 27 mei 2012

kaarden, vakantieoverschot en Herman van Veen


 Wat een prachtig weer. Ideaal om buitenwerk te doen. Bijvoorbeeld te kaarden. Dit is de helft van wat nog gekaard moet worden. Dit is 1 keer gespoeld in lauw water.Zo komt het van de molen af. Met een oude breinaald.


 Wat een lekker wollig lapje. Dit kan gesponnen worden. Vandaag doe ik nog zo'n klusje en dat is helemaal schoon en kan geverfd worden.


En dan dit. Afgelopen winter zijn wij op Lanzarote op vakantie geweest. En de kamerplanten die we hier hebben staan daar in het groot buiten. Er stond een prachtige Stefanotis onder ons hotelkamerraam. Daar hingen zaadbollen in. Daar heb ik er stiekum 1 van geplukt en thuis in een potje gedaan. En kijk... daar komt het op. Er moeten even 2 stokjes met een draadje ertussen in de pot zodat hij kan gaan klimmen.

En wat hebben wij genoten van Herman van Veen gisteravond. In de Stadschouwburg in Utrecht. De laatste voorstelling van zijn show die anderhalf jaar door Nederland is gegaan. Geweldig, wat een toneelkunstenaar. Hij zingt prachtig, maakt schitterende muziek, is leuk, ontroerend, een clown en een vakman.
Het was ons nooit gelukt om kaarten te bemachtigen. Maar deze keer wel.

fijne dag, Marleen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...