vrijdag 17 februari 2012

scraphuisjes week 7 en de winkel

a tisket a tasket in de winkel
 Lief toch? Bij Beja in de winkel, Roses & Teacups in Woerden, hangen inmiddels 2 quilts. De A tisket a tasket schijnt veel bekijks te hebben. Ze heeft hem ook prominent voor het raam in de winkel gehangen. Zo met al die paasspulletjes( ja, nu al!) best een leuk gezicht.
de veelkleurige scrap op een oud stoeltje
 En de veelkleurige scrapquilt ligt op een lief oud stoeltje. Afgelopen woensdag ben ik foto's gaan maken. 't Is toch leuk als je quilts zo tentoongesteld worden. En er is bij Beja dan altijd een gezellig kopje thee.
scraphuisjes week 7
 En dan de oogst van deze week. Niet veel hè. Maar dat komt goed na volgende week. Ik heb nu nog iets anders te doen. Volgende week is dat klaar en laat ik het zien. Heel bijzonder mag ik wel zeggen. Nieuwsgierig? Hou de blog dan maar in de gaten volgende week.
overzicht na 7 weken
En dit is het overzicht tot nu toe. Ik heb nu alles op een stuk katoen gespeld. Links boven is wat mij betreft een compleet. Daar kunnen nu de biesjes tussen gezet worden. Ik wil niet twee dezelfde stofjes in een rijtje van vier huisjes hebben. Zowel van links naar recht als van boven naar beneden. En omdat je dan met allemaal restjes werkt heb je weleens wat meer van het één dan van het andere stofje. Dan wordt het toch nog een heel gepuzzel om allemaal verschillende huisjes naast elkaar te krijgen. Op zo'n lap heb je dan wel meer overzicht.
Zo, we gaan maar eens aan de poets.

fijne dag, Marleen

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige quilts heb je gemaakt!
  De huisjes zijn ook leuk.
  Groetjes, Ellie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je al veel huisjes gemaakt. Ziet er gezellig uit.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...