woensdag 25 januari 2012

te koop?

Zo. Weer twee DJ-tjes af. Grappig eigenlijk. Die huisjes liggen hier voor het pakken, dus daar wordt ook aan gewerkt. Maar dan pak je even zo makkelijk een DJ blokje. Ook van die kleine stukjes.
Vinden jullie dat linker blokje raar? Dat komt zo; ik knip de deeltjes uit allerlei restjes en die zijn weleens raar van vorm. Het rechtsnijden doe ik pas als de blokjes doorgepit zijn. Vandaar dat dit een beetje tipische vorm is.
Vandaag maar eerst even naar de markt. En meteen een paar quits naar de winkel brengen. Naar de winkel? Ja, er is een heel leuk winkeltje in Woerden, Roses & Teacups, en daar komen een paar
 quiltjes te liggen / hangen.
En kunnen ze dan verkocht worden?In princiepe kunnen die quiltjes verkocht worden. Je krijgt soms zoveel dat je het een voor het ander niet meer ophangt of neerlegt. Er zijn er een paar waar ik wel afstand van kan doen. Worden ze niet verkocht, dan is het ook goed.
En dan fleuren die quilts de winkel ook weer op. Hoewel, het winkeltje zelf is al heel erg fleurig. Dat is de eigenaresse wel toevertrouwd. Mochten jullie eens in Woerden komen: Hier is een filmpje en een comentaar te zien     http://www.retailwiki.nl/wiki02/index.php/Roses_%26_Teacups. Aanrader als je van rozen en theedrinken houd.

fijne dag, Marleen

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...