woensdag 26 oktober 2011

snert

 Zo. De pan staat weer op het vuur. Gisteren al maakte ik een flinke pan snert. Waarom. Omdat het vandaag koeienmarkt is in Woerden, onze buurstad. Maar elke boer/ veehouder in de omgeving gaat daarheen.  Vor de MKZ crisis stonden daar vele koeien, schapen gieten en paarden voor de handel. In alle vroegte was het een drukte van jewelste. Dat mag niet meer. Maar daar hebben ze wat op gevonden. Koeienkeuring,. Die was er toen ook wel maar was niet het belangrijkste. En dus tuigen we ieder jaar op deze woensdag in oktober naar Woerden waar je dan ook iedereen weer tegenkomt. En dat maakt het nou zo gezellig. En met de koeienmart eet je snert. Vandaar.
Maar voor we weggingen vanmorgen heb ik nog wel gauw even de achterkant van de kerstquilt helmaal in elkaar gezet en die ligt nu te drogen onder de handdoek. En van DJ heb ik het zijstuk boven helemaal aan elkaar zitten. Dan wordt het toch wel leuk hoor. Nu wil ik daar eigenlijk weer mee verder. Ach...wat is het soms moeilijk kiezen tussen al die leuke dingen die je kunt doen.

fijne dag, Marleen

2 opmerkingen:

 1. Mmmm lekker snert. Ik heb vanmiddag ook spliterwten gekocht. Ineens lijkt het alsof je heel ver bent met je Dear Jane.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat ziet er lekker uit. En je DJ ziet er prachtig uit.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...