zaterdag 20 augustus 2011

de 3 J's

Zo, hier ben ik weer. Mijn schoonvader hebben we gisteren naar zijn laatste rustplaats gebracht. En ik moet zeggen, het was een mooi, waardig afscheid. Hij was al 88 jaar en heeft zijn leven geleefd.
 Heel anders dan ik las op de blog van Marieke. Ik volgde met plezier haar blog en was geschokt door het bericht van haar overlijden. Zo jong. Ze kon met passie vertellen over haar gezinnetje en quilten. Ik zal haar blog missen. Maar nog erger is het dat haar man en zoons haar moeten missen.

 Nu dan toch maar weer over quilten. Veel heb ik niet gedaan, maar toch nog wel wat. Dat is het voordeel als je altijd iets geknipt hebt liggen. Zo 's avonds, na al het geregel de hele dag voor schoonvader en eigen moeder, was het toch wel fijn om nog wat te prikken.
Aan de Dear Jane blokjes deze keer. Heb ik er toch weer 3 af van de rij J. Vandaar de 3 J's. De foto is wel een beetje donker geworden, maar de patroontjes zijn toch goed te zien.
 Eigenlijk moet ik nu maar weer eens gaat doorpitten. Ik heb alweer een aardig stapeltje liggen. Doen we volgende week misschien wel, als zich niets geks voordoet. Je leven loopt soms toch heel anders in een week als je gepland dacht te hebben. 

1 opmerking:

  1. Wat een leuke blokjes. Ik vind de DJ-blokjes met blokjespatroon heel mooi om te zien, maar een crime om te maken.
    Groeten,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...