zaterdag 23 juli 2011

hobbykamer

 Hebben jullie dat nou ook. Vakantie thuis, zeeen van tijd, denk je. Ik ga vanalles doen en ook dan nog mijn hobbykamer opruimen. Denk ik dan. Alle aankopen uit Aalten....de stickers worden wel al gebruikt voor de jam, dus die liggen netjes beneden in de keukenla. En de rest... eeeeh, ja. Hobbykamer?
 A Scandinavian Christmas, kwam met de post. Zo mooi. Eerst een aantal dagen op tafel beneden. Kijken, pakken, eruithalen, lezen, weer terug, en dan nog een aantal keren de hele riedel  opnieuw. Nu boven op de hobbykamer.
 Met het mooie weer van een aantal weken terug( zolang geleden?) heerlijk blokjes getekend en geknipt, buiten aan de tuintafel. Nu naast de naaimachine op de .... hobbykamer.
 Oké, deze ligt beneden naast de bank. Want op de hobbykamer doorpitten is niet echt makkelijk. Waarom niet? Er liggen teveel andere spulletjes. Dit vordert trouwens gestaag.
De geverfde wol. Ligt normaal gesproken op zolder bij het spinnewiel. Maar daar ligt al een lama.

En zo komt het dat het op de hobbykamer nu wel erg vol is.

Afgelopen week was natuurlijk wel erg druk met moeder in het ziekenhuis en haar kat thuis en de was en naar het revalidatiecentrum brengen en....
Maar nu hebben we echt een weekje samen vakantie, manlief en ik, denken we, dus nu kan ik aankomende week echt wel een beetje van die zaken aanpakken. Hetzij lekker freubelen, quilten, patchen, spinnen, naaien.
 Wat heerlijk om zoveel hobby's te hebben. Dan kun je kiezen wat je gaat doen, iedere dag weer! Dat is toch feest. En de moet- dingen? Die doen we er gewoon even bij.

fijne avond, Marleen

3 opmerkingen:

 1. Geniet van je vakantie. Het is echt quiltweer, dus hopelijk heb je tijd wat te doen.
  Wat een schitterend blok zit in de quiltring. Welke quilt is dat?
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, heel veel plezier dan maar komende week. En ik ben benieuwd of je hobbykamer wat leger is na de komende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha,dat herken ik wel...er zijn zoveel leuke dingen hé?
  En wat een heerlijke jam heb je gemaakt,mmm!
  Fijne week en succes met de biscornu,voor je het weet ben je ook verslaafd...net als ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...