maandag 4 juli 2011

afgestudeerdDe eerste is afgestudeerd. Thera, vriendin van Peter, kan de kunstacademie vaarwel zeggen. En gisteren hebben we haar expositie bezocht in Den Bosch. De school wordt gerenoveerd en nu was de expositie in een aantal oude, echt oude, panden. Dat geeft ook wel weer een bepaalde sfeer. En hier staat ze bij 2 van haar foto's.
              
Meer zien? http://www.therakasius.nl/. Ik vind dat Thera hele mooie foto's maakt. En weet je wat? Ze heeft er nu ook haar beroep van gemaakt. Ze is sinds kort officieel fotografe, met een eigen bedrijfje. Zien? http://www.pix2mix.nl/.
Eind van deze maand gaat ze ook in haar studio beginnen. Ik vind het tof dat ze het lef heeft om voor zichzelf te beginnen. Succes hoor Thera!
Nu waren we toch in Den Bosch en we moesten nog een hapje eten. Zo zijn we de stad ingegaan en dat was toch gezellig. Er was een soort straattheater met levende beelden en meer van dat gesnor. Muziek in de muziektent op het plein. Zo leuk. Het is zeker de moeite waard om Den Bosch te bezoeken.
                 
Manlief was erbij en nu bleek dat ze in de Sint Jan een prachtig orgel hebben. Dat zijn we ook gaan bekijken. Al met al een geslaagde middag, op alle fronten.

fijne dag, Marleen

, Thera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...