dinsdag 28 juni 2011

stilgezeten?

Nou, gisterenavond heb ik inderdaad zo stil mogelijk gezeten. Heet, heet. Ik klaag niet hoor, ik ben gek op de zomer, maar mijn arme hoofd kan niet tegen zulke temperaturen. En na een dag hard werken en op de fiets naar huis was het klaar, te warm hoofd. Eten gekookt en vaat gewassen. En alleen even op de moestuin wezen kijken.

 Ook zoiets. Kom ik aanlopen met de Bas, die mag altijd mee naar de tuin, KONIJNEN op het pad. Dat wil je niet. Nu weet ik waarom mijn kool er iedere keer opgegeten uitziet, KONIJNEN. Bas vond ze leuk en ging er achteraan. Lekker puh, moeten ze maar van mijn eten afblijven.. Ik ben alleen bang dat het maar voor even is. Nou ja, er is altijd wel wat met een tuin, dus dit overleven we ook wel hoor.

Maar goed, waar was ik. Oja, ik ben dus alleen naar de tuin gelopen en de postelein water geven. Daarna ben ik gaan zitten, lekker buiten in de schaduw en heb wat  Civil War blokjes doorgepit. Ja, ik weet het. Het was voor de vakantie bedoeld maar ik heb ook al genoeg Dear Jane-tjes, dus dat komt wel goed. Intussen heb ik ook weer vier blokjes op de machine gemaakt. Die gaan ook weer op de doorpitstapel.
We zitten wel stil, maar niet stil.

fijne avond, Marleen

1 opmerking:

  1. Het was gisteren eigenlijk te warm om maar iets te doen. Maar ook ik kon het niet laten om niet eventjes met naald en draad aan de gang te gaan. Je blokjes zien er schitterend uit.
    Groetjes Mascha

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...