zaterdag 25 juni 2011

farm and countryfair in Aalten

                                         de grote schapen- en woltent. geweldig leuk.

 Donderdag zijn we al op pad gegaan naar de Achterhoek. Al jaren stond de Farm and Countryfair in Aalten op mijn verlanglijstje. Maar zoals dat vaker gebeurt, je wilt er een keer heen maar echt actie ondernemen doe je dan niet. Dit jaar hadden we samen een weekje vakantie eind juni.
Eerst hadden we bedacht om dan met de tent te gaan en aan paar dagen te kamperen. Maar het weer zou niet denderend worden en dus een bed and breakfast geboekt. Prima geregeld.
Gisteren, vrijdag dus, het bezoek aan de fair gebracht. Dat was zeker de moeite waard. Omdat er toch buien voorspeld waren haddenwe de plu's mee en onze wandelschoenen aan. Goed plan naar later bleek, want we hebben een paar stevige buien gehad, 1 inclusief flinke hagel.
 Maar... een geluk dat er ook in grote tenten heel veel te doen was. Er was/is een grote schapen en woltent. Nou daar zijn we wel een paar keer doorheen gelopen. Zo leuk, helemaal omdat er wol en alle aanverwante artikelen waren.
               
                              allemaal meegenomen van de fair

 Ik heb me tegoed gedaan aan enkele bijzondere wol en zijde plukken om te spinnen. En wolverf gekocht, waarmee je zonder getob met allerhande chemicalien lekker de wol kunt verven. En als de bui weer over was, was het stralend weer en kon je gewoon weer buiten over de fair. Er was zoveel te zien.
               
                                          mooie achterwerken

Maar vooral deze wil ik jullie niet onthouden, die prachtige achterwerken. Die moesten we maar eens maken voor in de tuin. Ik vind ze geweldig.
Zo, en maandag gaan we weer gewoon aan het werk, maar wel nagenieten van deze dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...