maandag 2 april 2012

a scandinavian christmas in de lente?????

Jazeker! Kan best vind ik. Ik ben ook altijd degene die met hete dagen in de zomer roept:"wacht maar, 't is zo weer kerst."
Het komt zo: de kleine huisjes zijn af, heb ik besloten. Af? Ja, af. Vrijdag is weer huisjesdag en dan laat ik zien wat ik ga doen.
Maarrrr... nu ineens had ik niets meer te doen 'op de bank'. En dus pak je een mandje, want die hebben wij patchers en quilters altijd overal wel staan met 'iets' er in. En dat is in dit geval de scandinavische kerst. Het randje van het eerste blok moest nog afgeborduurd worden. Dat heb ik gedaan. En zo zij de rendieren met kippen ( KIPPEN!!!) op hun rug af. De blokjes ernaast zijn nog geen zekerheid. Ik was namelijk in een quiltwinkeltje in Alphen( oef gevaarlijk!) en daar heb ik 2 pakjes met petiterige kleine lapjes meegenomen. Van dezelfde serie als dit. Dus... die moeten er eigenlijk wel in, zo leuk.
Maar goed, van later zorg. Blok 2 staat in de steigers. En de huisjes die nu nog gemaakt worden gaan op de naaimachine. Maar daarover later meer.

fijne avond, Marleen

1 opmerking:

  1. Wat ziet dit er lief uit Marleen.
    Mooi die kleine blokjes erbij. Maar als je ze bij de nieuwe lapjes wilt houden, vind je hiervoor vast wel iets anders.
    Vreemd om nu met 'kerstspul' bezig te zijn? Nee hoor, is heel praktisch. Nu is de kans groot dat het op tijd klaar is. Succes ermee!
    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...