zondag 11 december 2011

een succes en een succes

 De kerstmarkt was een succes. Het was knus en gezellig. Zo op de vrijdagmiddag en avond is leuk. Dan wordt het donker en krijg je de sfeer van de brandende lampjes.
 Wilma en ik hebben 's ochtends de quilts opgehangen. Een leuk werkje. Beetje hier, beetje daar, toch maar weer om. Uiteindelijk hing het mooi en waren er veel enthousiaste mensen die kwamen kijken.


                   
                   Het kerstverhaal naast de boom in de kerzaal.


 De kerstloper, van de stiching for christmas, op de avondmaalstafel. En weet je wat, hij is verkocht! Dat had ik nooit gedacht, dat iemand een quilt van mij zou willen kopen. Heel leuk. En  nu moet ik voor volgend jaar maar een nieuwe voor onze tafel maken. Geeft niet, is leuk om te doen. Zijn we weer van de straat.

 Wilma's Santas Village. Zo mooi! Als je langs loopt zie je de lichtjes in de kerstboom branden(niet echt natuurlijk). Hij hangt daar prachtig, op de achterwand.

Het kerstquiltje dat dit jaar is gemaakt hangt prominent op de kansel. Alles in de kerk mag tot kerst blijven hangen. Dus deze ook. En die kerstboompjes? Die zijn na de kerstmarkt verplaatst. Want dit is de vaste plek van het antependium. En dat verandert niet.

Ik had het bere naar mijn zin op die kerstmarkt. En nu voor thuis aan de muur een andere quilt opgezocht want alle kerstquilts zijn t/m 1ste kerstdag in de kerk. Maar niet getreurd. Deze week ga ik de zolder op. De andere kerstspullen naar beneden halen. Vol wordt het toch wel.

fijne dag, Marleen

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...