woensdag 3 augustus 2011

de bies van a tisket

Kijk, zo was het gisteren. 's ochtends vroeg heb ik de bies eraan gezet met de machine, zodat ik buiten lekker met de hand kon tegenzomen. Ik merkte wel dat ik een fout heb gemaakt door eerst de dresden plates en de mandjes te quilten en daarna de blokken op de machine. Het is allemaal niet zo strak als ik zou willen. Ik heb zelfs een paar dresdens losgehaald om opnieuw te doen omdat het niet naar m'n zin is. Maar dat is zo weer klaar.
                
 Nu bezig met de rand, vandaag binnen ben ik bang want het regende hier net al en het is erg donker buiten. Jammer maar niets aan te doen.
Na mijn moeder is ook mijn schoonpappa opgenomen in het ziekenhuis na een val in de badkamer. Dat gaat ook niet goed. Dus of er veel gequilt wordt weet ik niet. Vandaag moeder weer bezoeken op haar revalidatieplek. Ouderdom komt met gebreken zeggen ze weleens, maar dat gun je die mensen toch allemaal niet na een leven van hard werken. We wachten af en zoeken ze op. Meer kun je niet doen.

fijne dag, Marleen

1 opmerking:

  1. succes met je (schoon)ouders. Ja jammer he van het weer. Wij staan klaar om een mooie wandeling te maken, en nu regent het....
    Groeten, Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...