donderdag 20 januari 2011

double weddingring


Ik was net even op bezoek bij al mijn favoriete blogs. En bij wilma zag ik in haar extra pagina de weddingring. En toen dacht ik : oja, da's waar die heb ik ook gemaakt. Dus maar even de foto opgezocht. Daar ben ik toch wel even zoet mee geweest. Al die stukjes knippen.
                                  
 Op stapeltjes in een tuppertje. En vooral op vakantie mee. Makkelijk werkje op schoot bij de tent. Het was voor het eerst dat ik zo'n grote quilt met de hand heb doorgepit.
                     
Dat was een klus. Bij de buitenste rand had ik er ook niet zoveel puf meer in. Daar heb ik me ook met een jantje van leiden( of is het lijden) mee afgemaakt. Achteraf dom natuurlijk, want je blijft zelf altijd denken: ik had iets meer moeten doen. Maar ach, de rest, daar ben ik best tevreden mee. En voor ons 25jarig huwelijksfeest was het af. Inmiddels hebben we een ander bed en past hij niet meer zo goed. Maar je kunt er tenslotte ook op de bank onderkruipen.

fijne avond, Marleen

2 opmerkingen:

  1. Oh hij is prachtig!! En erg leuk om nte maken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, hoor: die dubbele trouwring. Overigens: je kunt natuurlijk altijd nog quiltnaald en -draad ter hand en alsnog de rand uitgebreider gaan quilten. Maar daar moet je dan wel zin in hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...