maandag 21 mei 2012

zo lekker!!

de lekkerste voorjaarsgroente/ bijgerecht: rabarber

 De eerste rabarber. Daar kun je van blijven eten. Zo lekker!! Prachtige stelen. ik hoop nog veel meer te kunnen oogsten de komende tijd.

mooie kleur brem
 Kijk eens wat een prachtige kleur de bloemetjes van de brem hebben.

veelkleurige spaanse margrieten

 En dan de spaanse margrieten. Zo'n dankbare plant...

spaanse margrieten in bakken

 ...dat er meteen 2 bakken mee gevuld zijn.

kruiden in bakken
En nu de moestuin dit jaar op een laag pitje staat heb ik de kruiden thuis in bakken staan. Ook de tomaten staan bij het huis. Anders denk ik dat ze te weinig water zullen krijgen de komende tijd. Die middelste emmer met kruiden is overgebleven van vorig jaar. Alle kruiden die er in staan hebben de vorst overleeft. Terwijl de salie op de moestuin ieder jaar doodgaat en vervangen moet worden.

fijne avond, Marleen 

1 opmerking:

  1. Lekker he, die eerste rabarber. Op mijn blog staat een paar dagen terug een link naar een recept van rabarbertaart.
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...